***

Густими краплями стікає віск,
Тремтить пелюсточка вогню,
У спину хрест важезний вріс,
Докір готує западню.
Димком стікає вверх свіча,
Туди, де захід пломенів,
Оголена стоїть душа,
І хрест, нарешті, спопелів.

***


Рецензии