***

*** 
Заховалося місто у вечір,
Лиш зрадливо мигтять ліхтарі.
Зникли десь суєта й колотнеча,
В ніч будинків пливуть кораблі.
За вікном хтось зітхає журливо,
Когось спогад болить і пече,
Раптом сміх заіскриться грайливо,
Хвиля часу невпинно тече.
Напівсон огортає дерева,
Обриває листок за листком,
Все летять до глибокого неба
Інь і янь нерозривним клубком.

***


Рецензии