***

Розсипані троянди на асфальті
Вмирають, розгубивши пелюстки.
Краплинами проскакують крізь пальці
Хвилини, місяці, роки…
Задмухує світанок тьмяні зорі,
А вечір гасить сонця жаркий диск…
Дитячим човником у вічнім морі
Гойдається “тепер “між “було” і “колись”.

*** 


Рецензии