***

В калюжі сонячного сяйва
Мружить голубі очі кіт,
Багряним осердям сміється кавун,
Черкнула по небу крилом ластівка-
Я чекаю друзів.

*** 

У фіолет загорнулося місто,
Кліпає жовтими вікнами,
В кленових долонях посапує вітер…
Час проковтнув і цю мить.

***   

Кривавим обрієм прощався день,
З гнізда яйце упало -і розбилось…
Травневий сад зненацька почорнів-
Смерть серце розчавила.

*** 


Рецензии