***

Лиш пригублю вина,
 Заведу радіолу,
Загорнуся у вечір звично одна,
Відмотаю по колу
День за днем, рік за роком:
Десь в черленому листі загубилась весна.
У кришталі свіча
Розкришила вогонь,
На долоні – каштан й хризантеми пелюстка…
Зник метеликом час без табу, без запон,
Як у мушлі , душа одиноким молюском.
***


Рецензии