Джерело

Міфи її років
Засмагали на друкарських машинках
Літери
Опромінені історіями вигаданого кохання
Злилися в дьогтьову смугу повсякденного

Для нього
Вона завжди залишалася лише джерелом використаної літератури
Потребою останніх сторінок простирадл
блиском столових приборів

За весь цей час він так і не навчився читати...


Рецензии