Я хочу в небо

Я хочу в небо
І прозорою стати
Чому без тебе?
Як же важко чекати…
Шукаю постать
Бо у серці лиш ти
Журитись досить
Треба далі іти

Я знову плачу
Сліз лишилося мало
Усе пробачу…
Хоч так сильно кохала…


Рецензии