Веч1р опустився над водою..

Вечір опустився над водою..
Серпантином зорі розсипає,
Заблудився поміж осокою -
в верболозі вітерець дрімає..

Солов"ї втомилися від співу,
Спочиває стомлена діброва..
Журавель з журавкою у травах
Сплять.. в години пізньо-вечорові..

Пахне хлібом неливне колосся..
Коник - стрибунець в полях сюркоче...
Полоще верба гілля-волосся,
Ніби всім сподобатися хоче..

Тиша й ніч переплелись руками..
Сутінками землю обгортають..
А на небі місяць вниз ріжками..
З зорями тихенько розмовляє..

Іншої краси мабуть не треба..
Та напевно краще й не буває..
Як ця українська ніч.. липнева
В моїм ріднім, неповторнім краї!!!


Рецензии
Люба, обожаю твои стихи на украинском.
Они очень нежные и трогательные.
Спасибо. С теплом,

Анатолий Витальевич Булгаков   29.04.2011 11:47     Заявить о нарушении
А я обожаю твои прекрасные отзывы..

Любовь Иванова 2   29.04.2011 22:43   Заявить о нарушении