Колискова для Юлi

Люлі-люлі, люлечки,
Сни летять до Юлечки,
До Микити - Даночки,
До Петра – Оксаночки...
Лю-ю-ю!..
Я тебе люб-лю-ю-ю!..
Я тебе цілу-у-у...
Лу-лу-лу-лу-лу...

Люлі, люлі Юлечку,
Сни гойдають люлечку.
Лю-ю-ю!
Я тебе люблю-ю-ю...

Поцілую донечку,
Спи, маленьке сонечко!
Лю-ю-ю!..
Я ж тебе люблю-ю-ю!..


Рецензии