Вiдчуваю потребу... укр

***
Відчуваю потребу
Дивитись у небо:
Хтось малює сузір'я
Кольором тиші,
Підмальовує чорним
Очі безмовні,
І впускає в подвір'я
Смарагдові вірші.
Відчуваю потребу
Дивитись у небо:
Панна коси розкине
У німому бездонні;
І згасає проміння
У темряві синій;
Мить повітря розвине
Та й замре у долоні.


Рецензии