Дивне життя

Заблукав я в тенетах ілюзій.
Чи це Всесвіт, жартуючи, вчить?
І руйнуються з гуркотом плани,
Усі мрії стираючи в мить…

Божевілля, реальність змішались,
Спростували свідомість думки.
А у снах наполегливих бачу
Вкриті мулом глибокі ставки…

Чи це Правда дивна такая?
Одкровення в польоті душі…
А слова так безглузді, здається,
Виростають тут речень кущі.

І стають на заваді до смислу,
До світанку у Серці Сердець.
Із собою самим щодобово
Наджорстокий танцюю я герць.

Відчай зранку, а ввечері спокій,
Самовпевненість, дивне життя…
Світ такий різнобарвний навколо –
Обережним будь, здобувши Чуття!


13.06.7517 (2009)


Рецензии