Вiтер у темряву ввiйде крiзь небоколо... укр

***
Вітер у темряву ввійде крізь небоколо
Розповсюджувати голоси.
Десь зірветься з даху сизий голуб
Й заблукає у безмежжі зим.
На стіні незайманій повиснуть
Два прозорі зовсім силуети.
Я почую, як впускає місто
Дзвоном в небоколо: "Де ти, де ти?...".


Рецензии