чи можеш... укр

***
чи можеш
заплутатись у пляжних пісках
коли босоніж
женеш
хвилю спокою
до кровавих подихів вітру
тіло своє впускаєш
гупаєш його жорстоко
об підлогу
старезної халупи
над якою титри
„шашл...ая” чи „закус...чная”.
смачного
приємного відпочинку
під дивовижні маніпуляції
жіночих стегон
повздовж ватерлінії

відсутністю боліло мені
літо
нашої першої радощі
незнайомства


Рецензии