Вот так

*
Як листя відвертається од вітру,
З якої б сторони не дув,
Отак
Ти відвертаєшся від мене
Завше.

*
Как листья отворачиваются от ветра,
С какой бы стороны не дул,
Вот так
Ты отворачиваешься от меня
Всегда.


Рецензии