Сплет ння нерозгаданих думок

* * *
Сплетіння нерозгаданих думок,
Сплетіння поглядів незрозумілих,
Сплетіння звабних рухів у танок,
Сплетіння теплих рук, не дуже смілих.

Сплетіння ще не зовсім певних слів,
Сплетіння голосів в темряві ночі,
Сплетіння різких дихань двох в однім,
Сплетіння уст палких, закривши очі.

Сплетіння двох закоханих сердець,
Сплетіння душ, коли слова всі зайві,
Сплетіння ліній долі у вінець,
Сплетіння тіл у місячному сяйві.


Рецензии