Возвращение любимой

Сьогоднi ти моя вже знову,
I в свiтi iншої нема,
На серцi настрiй веселковий,
Минула дум сумних зима.

В життi нелегко все дається,
I той дiстанеться свого,
Хто прагне щиро, цiлим серцем,
Веде до цiлi Бог його.

Пiдводнi рифи, течiї i скелi
Ми мусимо успiшно подолать,
Хай радiстю i смiхом повниться оселя
Один ми одного повиннi шанувать.

Тобi присвячую своє кохання,
Тобi присвячую своє життя,
I самi свiтлi сподiвання
На наше спiльне майбуття.

Тож будьмо разом щасливi до вiку,
Щоб гiркотою смакувало лиш вино,
Здоров’я й радостi без лiку,
Чого будемо вартi – все буде дано.


Рецензии