Кiнець казки

Ти був фантастичний – за межами мрій.       
Згадала ворожки слова я пророчі               
Коли нас кружляло у вирі подій
У пристрастях, маревах, спалахах ночі.
       
  Відіграно ролі
  І скинуто маски
  Ми більше не в колі
  Вчорашньої казки.

Розплющили очі… Набір млявих слів…
Розмова виходить не дуже цікава…
Ковток нікотину до тями привів.
Холоне потроху заварена кава.   
       
  Відіграно ролі
  І скинуто маски
  Знайоме до болю
  Закінчення казки.

Тіла мов шалені злилися у сплав,
Повторення ночі – Небес подарунок – 
Ти знав що так буде, коли додавав               
До кави гіркої солодкий цілунок.               

  Відіграно ролі
  І скинуто маски
  Ми знов у неволі
  Чарівної казки.


Рецензии
Доволі - таки гарно. Мені сподобалося. дякую, що ви зайшли на мою сторінку.
З повагою, Людмила.

Людмила Юферова   02.09.2010 23:33     Заявить о нарушении
Приємно, що Вам сподобалося.
Рада знайомству.

Гетманец А   03.09.2010 23:38   Заявить о нарушении