метисът ариел

котка защото да та за котката тя не е слива
коят се търкули по покрива ами защото
най добрият филм за каскадьори не знам как се казва
и
метисът ариел метеше риеше сняг свободно
без да  го кажеш докат жена ти е абортирала
на правостоящ милиционер или на гард свободно
не зная как се казваше
къде са тука нравствените извращения къде е този сайт

дали са празни фрази и думите понякога
премитащият покриви под дъжд от курабийки
не е харасван а и е харесван но зяпачите
очакват сливата която не е орех под езиците
и за да свърша с тази фраза стана тихо.

дъждът изобщо и жената въобще деца с чадъри


Рецензии