Я пам ятатиму про тебе

Я пам’ятатиму про тебе.
Тоді, коли дощі осінні
В своїм тужливім голосінні
В лахміття розривають небо.
Я пам’ятатиму про тебе.
У революції і бурі,
У світлі дні і дні похмурі,
Коли усе ж триматись треба.
Я пам’ятатиму про тебе.
Коли б тебе й забути мушу,
Свою не пожалкую душу
Для однієї лиш потреби –
Постійно пам’ятать про тебе.


Рецензии