Насувалися грози хмарами...

Насувалися грози хмарами
На моє легкокриле життя,
Розгоралися сни кошмарами
У вогкому кострищі буття.
Я стояла…жахливими зливами
З мого серця пророцтва лились:
Тим ніколи не стати щасливими,
Хто самотність обрав колись.


Рецензии