з материнсько1 1 тепло1 дом1вки..

Із материнської і теплої домівки
ми розлетілись, ніби соколята,
та не забути нам уже навіки,
що вивела нас в люди рідна мати.

І сім"ї склалися у нас не однакові,
і навіть за характером - ми різні
але єднає дружба нас,ми- ІВАНОВІ,
а значить віддані, а значить рідні..

Де б не були ми, де би ми не жили,
та ми назавжди будем пам"ятати,
що рідна кров тече у наших жилах,
що нас одна народжувала мати.


Рецензии