Я тебе кохаю ще дос1

Як я тебе кохаю!!

Тебе так ніхто не кохав,
Ехом слова лунають,
Бринять серед росних трав.
Енергія слів проходить..

Крізь велику кількість сердець,
Очі відкриває людям,
Хто кохання звів нанівець..
А я тебе кохаю!!
Юним коханням своїм,

Щиро, палко, без краю..
Етично казати, чи ні !?

Досі без тебе сумую,
Обійми наснились мені..
Сльози зусиллям тамую..
І кращих чекаю днів..


Рецензии