Яблуневим цв1том я 1ду до тебе..

Яблуневим цвітом я іду до тебе,
Бузковим туманом...
Перелітним птахом у чистому небі,
Конвалій дурманом..

У похмуру днину дощового літа,
Я - промінчик сонця...
А в холодну зиму можу я зігріти
Теплом свого серця..

Мрію,що в одну мить я тобі зупиню,
Смуток, біль, печалі..
Може тобі стану у скрутну годину
Надійним причалом...

Всим, ким ти захочеш, я готова стати
Для тебе одного!!
Не втрачати б віру, любов не втрачати..
Я прошу у Бога!!..


Рецензии
Люба, ну очень трепетно и красиво.
Спасибо.С теплом,

Анатолий Витальевич Булгаков   01.05.2011 20:50     Заявить о нарушении
СПАСИБО, АНАТОЛИЙ!! МНЕ ПРИЯТНО ТЕБЯ ВИДЕТЬ У СЕБЯ НА СТРАНИЧКЕ!

Любовь Иванова 2   01.05.2011 21:36   Заявить о нарушении