Чи просинатися, чи може н1..

Чи просинатися, чи може ні ??
Якщо цей день знову без тебе.
Краще лежати, дивитись в небо,
ловити промінь сонця на стіні....

Чи просинатися, чи може ні?
Болить гнітюча невідомість.,
Заполонила всю мою свідомість..
Лише тому так боляче мені..

Чи просинатися, чи може ні ???
Але ж.... чому не просинатись ??
А сонечку і людям посміхатись!!
У відповідь всміхнуться і мені !!

Щезай журба, ідіть думки сумні...
за гори, за ліси, долини !!
Мій оптимізм - до кожного долине!!
Чи варто сумувати?? Краще - НІ !!!

Л.Іванова


Рецензии