***

Bijo, faliami o brzeg moji liata
Jusz, pe,dzesiont us`my bieg
Pien'kna swiata
Zycie cze,sto niby zart,
Grany ze mno,
Zlo i dobro go jak skarb
Przyjmie jednak
Co dla siebie chciala bym ?
Milosc'?... moze...
Czulej re,ki scisk, zanim
Dotknie Boze.


Рецензии
Dzenkue!
Dzenkue!
Dzenkue!

Владимир Колычев   15.06.2009 12:37     Заявить о нарушении