Найчеснiшим людським iлюзiям...

"НАЙЧЕСНІШИМ ЛЮДСЬКИМ ІЛЮЗІЯМ ТА НАЙГУМАННІШІЙ СОЦІАЛЬНІЙ МЕТУШНІ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ"

Слава Україні і смерть ворогам!
Смерть Україні і слава ворогам!

А ті «сатаністи» сатаністи лиш до того,
Доки не почують голос Чорнобога!

Шаманський бубен бізнесмена-масона
Не викличе навіть слабенького мусона.

Мертвий анархіст, живий нацьоналіст,
Здурілий комуніст, веселий пофігіст –
 
Уся ця компанія йде вулицями світу
І жертви приносять Божественному світлу.

Світло ж знаходиться в підвалах Ватикану,
А, може, на дні бомжацького стакану –

Це вже як скаже юродивий Вася,
Котрому дали прізвисько «Мася».

Дали чи він дав – нам невідомо,
Головне, що зробив він це свідомо!

Амєріка знову замєтаєт слєди* –
Напевно, це Гітлер напився води,

Сидячи десь під столом у Вальхаллі,
Мріяв, напевно, бідний, про раллі.

А хтось спростував закони Ньютона
І весь світ загнав до одного фотона.

Про все це нашкрябають завтра в газетах,
Газети прочитають люди в наметах,

І все повториться вже по-новому –
Отаке воно, люди, життя по-любому!


31.05.7517 (2009)


* "Амеріка замєтаєт слєди" - це пропагандистський виклик одеської "бабки Параски", яку можна зустріти на Вокзальній площі. Став крилатим висловом серед одеської молоді.


Рецензии