Молитва

Мій істиний, Отче, мене Ти прости
Душу грішну мою, прошу, пощади
Настав, розкажи, як правдою жити
І все, що маю Твоє, ні на мить не  забути

Дякую, що любиш і віриш мені
Загартуй мою віру в будньому дні
Навчи молитись, прощати, любити
З творінням Твоїм в мирі лиш жити

Вірю Тобою послано, без сумніву все
Відкрий Твою волю святу, прошу над усе
Безмежним терпінням Своїм наділи
Керуй думками моїми, поможи і спаси


Рецензии