Сни

Я хочу в неба запитати-
Навіщо нам потрібні сни?
Щоб ми могли про щось згадати?
Чи нас кудись ведуть вони?

Я бачу в снах життя, хвороби,
Людей хороших й ворогів,
Там є і радість і тривоги.
Про що говорить голос снів?

Сон дуже важко зрозуміти,
Бо він таємний і складний,
Можливо в ньому легше жити,
Якщо він тільки не страшний.

Мені подобається спати,
Бо я спокійна, я лежу,
Люблю я дуже в снах літати,
Бо в цю хвилину я росту.

Як тільки землю ніч вкриває
І засинають всі навкруг,
Душа немов би відлітає
І чується пісенний звук.

Слід бути обережними,
Бо часто сни збуваються,
Ці сни завжди є чесними,
Ці сни не забуваються!


Рецензии