Послання

Ти прокинешся з кимось вранці
Не згадаєш, чому так сталось
Він подивиться на тебе уважно
Запитає тебе: ” А хто ти? “

Так буває і вже так сталось
Знову інший та інша квартира,
А потім в міській лікарні
Позитивний аналіз крові

Він не спить, чекає на тебе
Коли знову прокинешся з іншим
Ти плекати будеш надію
І вона в тебе палко вірить

Так буває і вже так сталось
Він, вона з кимось знову разом
Знову тішити будуть надію
Головне, щоб не було пізно


Рецензии
Стихотворение очень легко ложится на мелодию... Отмечу также глубокое содержание и ясность мыслей-образов. Понравилось!

С теплом,

Лариса Яхимович   28.09.2009 13:32     Заявить о нарушении