Мамi

Бажаю вам кожному дню радіти
Жити так, щоб не жаліти
В грудях, щоб веселе сонечко сяяло
Світлом та добром завжди вітало

Бажаю сили та терпіння
Розвіяти смуток уміння
Щоб дітки радували маму
Щирою любов’ю зігрівали

Хай Бог надасть благословення
Безмежну віру та прощення
Не знати горя вам та бід
Та ще багато світлих літ


Рецензии