Називай, та пот м вибачай...

Називай мене як хочеш...
дурень чи вилупок лупатий,
Коли змінити щось захочеш,
прийдеться яму тобі копати...

Копати таку глибоку яму,
а може прийдеться і дві,
щоб лягти туди самоoму,
Прихопивши всі свої вірші..
бо не загоїти ту рану,
що не бачучи зробила ти!


Рецензии