Як боляче...

Як боляче - ти мить життя,
Як боляче - ти сонце, що згасає,
Як боляче - ти небуття
Та всесвіт мрій, що знов кохає...

Як боляче - бо втратив все
Заради чого серце билось,
Як боляче - бо ти любов,
Що навіки лиш в снах лишилась...


Рецензии