А як знати...

Знову чорнобривці біля тину розцвітають,
Ластівки літають хором  кругом хати,
Верби коси над рікою розплітають…
Я про все тобі, матусю, хочу розказати…

І лелеки прилетіли у гніздо весною,
Що давно вже на старенькій  груші  звили.
Жайворонка  в небі чути з піснею дзвінкою…
Ти чуєш його спів, матусю моя мила?…

Кущ калини, той, що ти колись  садила,
Квітне білим цвітом, наче наречена.
І малина перша вже в садку достигла…
Ти ж знаєш, мамо, вона така смачненна…

У полі розцвіли волошки – сині-сині.
Ти квіти польові найбільше всіх любила.
Зберу букет з волошок і дзвіночків на долині
І принесу тобі, рідненька…на могилу…

Вже друге літечко не з нами ти літуєш,
І я про все тобі, матусю, хочу розказати…
Ти ж мене, мила ненько, звісно, чуєш?…
Ні?… А може все-таки?... Як знати...


Рецензии
Дуже зворушливо.
З повагою, Антоніна.

Антонина Мельникова   28.10.2009 20:13     Заявить о нарушении
Дякую, Тоню! Мені двічі приємно, адже в мене дочка Тоня.
Мені дуже подобається це ім*я.

Щасти Вам!

З повагою,

Татьяна Грыу   30.10.2009 01:00   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.