Хто Творець?

Хто порозсипав на небі зорі?

Хто вмикає місяць у ночі?

Хто створив всіх рибок, що у морі?

Вітру наказав хто: «замовчи!»?


Хто навчив пташок літать над нами?

Хто фарбує квіти на весні?

Хто розворушив ліса вітрами?

Хто подарував плоди смачні?


Хто це землю вчасно поливає,

Сніг дарує взимку наче пух?

Хто це рясно нас благословляє?

-Це наш Бог, наш Батько, і наш друг!

05.27.2009


Рецензии