Весенний гром

*

Весняний грім чув на віку своєму…
Та в цьому році
Нагадав мені,
Як грюкнув здуру я
Колись дверима.

*
Весенний гром слышал на своём веку…
Но в этом году
Напомнил мне,
Как хлопнул сгоряча я
Когда-то дверью.


Рецензии
Василь! Неожиданно и здорово!
С теплом и без грома, Света

Светлана Барихновская   03.06.2009 19:38     Заявить о нарушении