Лiнiя життя

Крапельниця водостоку наповнювала
підземні судини
здається так лікують важкохворих

Вітер висушував слова та погляди
витираючи моє обличчя
Серветками
на яких були записані телефонні номери
її коханців

Тріщини земної поверхні
Зливались шрамом
У спільну лінію життя наших долонь


Рецензии