важливе. особисте. ж ноче

Ти прочитав Mein Kampf по третьому колу,
Ти проти жебрацтва і рано пожухлого листя
Ти обіцяєш життя без жорстоких приколів...
Ти подаруєш світові СОЦІАЛІСТА

Ти є слабенький духом, наївний тілом,
Ти до життя у джунглях не маєш хисту,
Всі почуття як яблука перестиглі...
Ти подаруєш світові ПАЦИФІСТА.

Ти не приймаєш обличь причепурених фрау,
Для тебе все краще в світі гріховне й нечисте,
Ти вірила з перших кроків в товарища Мао...
Ти подаруєш світові КОМУНІСТА.

Я є маленьке ледащо, дитина вітру,
Я задихаюсь в квартирах, живу на площах,
Мені в легені свободи, будь ласка, літр,
Мені віддайте мої безідейні ночі!

Вони переконують мене навіть заочно
З мене тавро політики смокче хтиво
Соки і сили. проте, я народжу синочка,
Я подарую світові... просто диво.

03.05.09


Рецензии
...Тож нехай щастить цьому диву...)))

Дуже миле Диво!

З теплом
*****

Глоток Эмпатии   13.11.2010 20:06     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.