Безсоння - укр. версия

БЕЗСОННЯ

Ти бродиш десь там, у хорошій погоді,
А я дуже далеко, у чужому літі.
Ми СМСимся рідко, лише при нагоді,
Не допомагає: губи скусані, коліна збиті.

Я на ніч випиваю банку коктейлю,
Бо без нього я вже не можу заснути.
Мені здається, що я у пустелі,
Навіть пісок на зубах можу відчути.

          Приспів:
                Зимно без тебе, самотньо без тебе!
                Моя в тобі надзвичайна потреба
                Збирає шматочки зразкової миті
                В мозаїку серця на моноліті.

                Повітря немає, без тебе немає,
                Тихо і впевненно я помираю.
                Очі не бачать і вуха не чують,
                І тіні у темряві дико жартують.


Я на стелі малюю очима кораблики,
Плакати хочеться, тільки не получається.
Я ховаюсь у ліжку, я ніби за гратами,
Відігнати б безсоння, та воно повертається.

Я чекаю на зливу, щоб у ній накричатися,
Сильно стискаю долоні, щоб боляче...
Хочу до тебе, щоб всю ніч цілуватися,
Хочу в те небо, де моє сонечко...

                Приспів......


Рецензии
Ой! Как здорово, что песня получилась такая... такая... Летняя! Свежая! Вот! Романтичная.
Спасибо

Северная Татьяна   14.06.2009 01:42     Заявить о нарушении
Я ее еще спеть хочу )))
Спасибо! :)

Юлия Тихомирова   14.06.2009 01:59   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.