На инат

Не ме обичаш вече.
Тъй ли!
Аз пък на инат
довечера ще щипна
по левия ти крак,
(до десния ти дето е)
да видя как тресе се
коремчето ти пак.

И искаш да си тръгваш!
Оуу, тогава,
ще ти подложа крак
(да паднеш под полата ми)
и като решиш да ставаш,
и да извиеш врат,
от гледката небрежна
да ти се вие свят.


Рецензии