Арахна паучиха

   НАЩО ЩЭЙ ЦЯ?
   
   Я Ж ЛЫШ ОДНА!
   
   Й В'УЖЭЄ ПРЫВЫКЛА.
   
   ЩО ЩЄ?!..
   
   УСЁ НЭМА.
   
   ОЙХ! МЕНЕ ТОШНЫТЬ ВИД ВАСС!
   
   Й НЭЄ МОЖУ ВЖЭЄ РУГАТЫСЬ!
   
   ТАЙ З КЫМ?!!
   
   ДЭЄ Ж ВЫ??!
   
   Й ЧЫ ВЫ БУЛЫ???
   
   НО НЭЄ МОГЛА Ж Я ВСЁ ПРЫДУМАТЫ!
   
   ОЙ! НУ Й ХАЙ ТАК Й БУДЕ!
   
   НЭЄМА В ТКIМ СЭЄНСУ РОЗСУЖДАТЫ!
   (НО НА хрн БУЛО ЦЭ ПЫCАТЫ?!)


Рецензии