Кварк. 2

  - А ЧЫМ?
   
   - Ч ЦЫМ.
   
   - Я НЕ УМIЮ ПРЭЄДСТАВЛЯТЫ НАВЫВВО!РРОТЪМ!
   
   - А В Д'ДЗЭЄРКАЛО ГЛЯДЕТЬ УМЕЙШЪ?!
   
   - НУ Й ШО IЗ ТОГО?!
   
   - РОЗМКНУТЫ ТРЭЄБА ЙГО Й ВВIЙТЫ ВВО!НУТРЪ У НЁГГО!!
   
   - ОЙ! НЭЄ МОРОЧIТЬ МЭЄНI ЙКОЙSЬ МIСТЫКОЮ ГОЛОВУ!!!
   
   - ЛАДНО!!!! .... ОТАК Ч ПРАВЫЛЬНО!!!!!

   А ПАСЕМУ! БРАSАЙ ЧАS У

   Й БЭЄРЫ ГОДЫНУ

   Й ВСТАВАЙ ЗЪЗI СНУ
 
   I ВСПОМЫНАЙ УSSЁ'МОГУ

   I ЗУСТРIЧАЙ Ю ХВЫЛЮ

   I ОДКРЫВАЙ ВЕCНУ В РЭЄМИIФФА МЕРАРIЙ ЛЬЮ'SSТРУМ'МЯ!

   Й ЕСЬТЬ СОДДА ЛЯ!
   


Рецензии