Сумятица. 1

   - КЩО ТКА ОРАТАНОЙЯ?
   
   - ПРАМАТЪРЬ ТВОЯ.
   
   - ....
   
   - ИЛИ ТВОЯ ЭЄМНОТА.
   
   - ..... ОЦЯ СТОРИНКА УЖЕ ПОСЛЕДНЯ?
   
   - ИЗ ЭЄТОЙ ЧАСКИ ДА.
   
   - ЧАСКИ ЧОГО?
   
   - РАБОТЫ.
   
   - ЯКА Ж ЦЯ ДАЛЬШЭЄ?
   
   - УВВЫДЪШЪ.
   
   - КОЛЫ?!
   
   - УЖЭЄ СЕВОДНЯ.
   
   - ЯКОГО Ж ЦЭЄ ЧЫSSЛА?
   
   - 13. .
   
   - Т.Е. В'VЖЕ ЗАВТРА!?
   
   - IМЕННО ТАК!
   
   - ЗНОВУ З ЦЭЄЛIТЕ СЯ НАЧНЁМ?
   
   - ЗАЧЕМ ВНОВЬ ПОВТОРЯТЬ СЯ!?
   
   - ЧТО?! - З СЬ?!
   
   - З МЯ!
   
   - ......
   НУ ОТТ Й 13.!
   
   - ГНО Ж ЩЭЄ НЭЄ НАЧАЛО СЬ!
   
   - ЗНАЧЫТЬ Й НА ЦЭЄЙ РАЗ ТОЖЭЄ САМЭЄ?!!
   
   - ОЙ! МАЙ ЩЭЄ ТЭЄРПIНЬНЯ!!
   
   - КАРОЧЕ! ЗНОВУ НIЧО НЭЄ ЗМIНЫТЬСЯ!!!
   
   - ПОЙМЫ ВЖЕ НАКОНЕЦ!
   ЧТО ВРЕМЯ ЗЪ КВАРКОВ
   А ЦI ЙЗ СЛОВ О П'ЯТЫ АТОМЪХ!!!!
   
   - НУ Й ЯК Я ЦЭЄ МОЖУ ПОНЯТЫ ЛЫШ З ГОЛЫХ СЛОВ?!!!
   
   - НI ЯК!!!!!
   
См. Кварк. 2.

 


Рецензии
дык
ёлы палы
пук
квак
хияк

Антип Ушкин   25.05.2009 14:06     Заявить о нарушении
уж промолчало бы, дитё..

;-)

Фьйхха   25.05.2009 14:20   Заявить о нарушении