Эркашан, барлык жерде...

Эркашан, барлык жерде,
Мен сенi армандаймын!
Кэзiр, гулiм, кезiнде
Ойымда сенi, жаным,
Еркелете’мiн, суйемiн,
Кушактаймын, перiштем!
Мен сенi жаксы коремiн!
Сен ушiн, о сэулем -
Сен ушiн омiр сурамын,
Дем аламын! Журегiм
Тек сенi мэнгi сыйладым!
О, кудайым, эмiршiм,
Ешкашан баска эйеллер
Менi толкытпады, иэ!
Тек саган, о назды перiм,
Гашык бола’мын! Иэ, иэ!
Жырымнын, олендерiмнын
Жалгыз кейiпкерiм! Мен
Тек сенi ардактаймын! Мын
Да бiр рахат, перiштем!


Рецензии
С музыкальной композицией на этот стих можно ознакомиться по ссылке
http://youtu.be/7QkaMH7vDJo?si=Vj2C3SF71oELmgV0

Виталий Коростелев   30.04.2024 22:42     Заявить о нарушении