Еs

   - ЧО СЛОГ ОЦЕЙ МНЕ ТТАК НЕ НРАВЫТЬСЯ?
   
   - БО ЦЕ НЕ ЭЄS ЙКЫЙ'КОГО'ЙКЕ ТЫ ТТТАК ЧЭЄКАЕШЪ!
   
   - ТАК ЭЄS ЦЕ ВРЕМЯ?
   
   - З АТОМА Ю.
   
   - А ЩО З ЧЫСЛА?
   
   - ЦЭЄТЕРЦ I Я.
   
   - ТАК Я ВЖЕ ЦЕ ВООБРАЗЫЛА?
   
   - Й НЕ ЛЫШ НА МЯГКЫЙ ЗНАК!
   
   - ТАК ЧО Ж ЦЕ ТIЛЬКЫ ЕS?!
   
   - БО ТЫ ЩЭ ОБРАЗ'НЕ'СТВОРЫЛА В'ЯКЫЙ'ВIН'УВВIЙДЕ.
   
   - ТАК ХАЙ ЦЕ Й БУДЭЄ ТВЁРДЫЙ ЗНАК.


Рецензии