Аркуш, залитий смутком... Укр

***
Аркуш, залитий смутком,
Поруч – сп’яніла хвиля...
То – голосіння лютим,
То – фарбування білим.

Ніч роздає нудоту
В подорож, крізь безсоння.
Потім, як тінь, акорди –
Тиша б’є в вуха ззовні.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.