Зор затремтять, злетять крилат... Укр

***
Зорі затремтять, злетять крилаті
3 небокола на моє плече.
Чорний кіт тиняється по хаті
Від лампади тінню, що пече.
Зазирну до дому. Що, старенька?
Не впізнала... бо її нема...
Був колись у мене кіт сіренький,
Розчинився в ранок, як туман.
Відпочину. Зачекаю ніч я.
Зачерпну з криниці в жменю мрії.
Змию смугу зі свого обличчя...
Хтось покличе: "Швидше!..."

Не зумію…


Рецензии