Фарби не вистача... укр

***
Фарби не вистачає
Намалювати зиму,
Намалювати відчай:
Разом щоб охололи
Небо, земля і люди.
Я повертався тричі,
Я й учетверте йтиму
У нескінченнім болі,
Щоб із тобою бути.
Фарби не вистачає
Намалювати біле,
Чисте та непомірне,
Звідси – і до нестями.
Морок зимових храмів
Сніг покриває вміло.
Під почуттів шарами
Фарби не вистачає.


Рецензии
вистачило)

з задоволенням, якось, ще зайду в гості)

Алия Дюк   06.06.2011 13:41     Заявить о нарушении