А ВИ?

       Людмилі Дмитрівні
У своєму світі
Малювала вітер,
Але вийшли квіти
Вранішні в росі.
Сонцем обігріті,
Мов сплетіння літер,
Світлом оповиті,
Створені в красі.
 
У своїй уяві
Малювала трави,
Та чомусь заграва
Розлилась теплом.
Ніби у виставі
В пурпурову гавань
З вигуками "Браво!"
Сонце попливло...
 
У своїй любові
Малювала повінь,
Та пісні казкові
Забриніли вмить.
Різнокольорові,
У чарівній змові,
Зовсім випадково
Зринули в блакить.

У своїй надії,
Яку так лелію,
Малювала мрію
В шелесті трави.
Народилась мрія,
Яка душу гріє.
В ній живу й радію.
Й Вас люблю. А Ви?


Рецензии