Життя!..

...Таке життя.Ганебно та нестерпно
Воно сплива без полум`я в о4ах.
Таке життя.Повільно та безбарвно
Воно сплива без тебе по но4ах.
Минає 4ас а ти вже не зі мною
Ми були разом аж раптом розійшлись.
Ти весь цей 4ас була в мене одною
Одною як я був одним колись...
...Таке життя.Його не зупинити
Не зупинить і всіх тих по4утів.
Тих,що хотіла ти заборонити.
А я лиш донести тобі хотів...


Рецензии