Що для тебе цiнним

Що є для тебе цінним?
Природа чи буття?
Можливо, смерть або життя?
Можливо, честь та гідність?
Коли настане судний день
І пропливуть літа,
Нехай в волоссі сивина,
А на душі зима,
Тоді збагнеш для себе ти,
Що цінність - то життя.
Цінуй його, поки живеш,
Роби добро - не зло.
Нехай присутність на землі
Лишить лише тепло.
І це тепло зігріє всіх
І захистить тебе,
Залишить цінний слід в душі
І в серці оживе.

Грудень 2005р.


Рецензии